Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Kinderboerderij, speeltuin Hazewinkel, waterspelletjes, acrogym, nog meer waterspelletjes -week-22

Maandag 29 mei
Maandag 29 mei was sportstuif gesloten in verband met tweede pinksterdag!

Dinsdag 30 mei
Vandaag hadden de kinderen van MFA-Noord Dick Bruna een studiedag, en wat een heerlijk weer hadden we!
We zijn de dag rustig opgestart met wat leuke kleur en knutselwerkjes op onze locatie om vervolgens te vertrekken naar Speeltuin en kinderboerderij de Hazewinkel.
De kinderen (en begeleiding) hebben zich prima vermaakt in deze prachtige speeltuin, vele leuke glijbanen, schommels en een superleuke kabelbaan!
Daarna zijn we nog een rondje gaan lopen over de kinderboerderij. Hier zagen we super veel mooie diertjes, kippen, hanen, konijnen, kuikentjes en er was zelfs een knuffelhok waar de kinderen met de konijnen mochten knuffelen.
Vervolgens hebben we lekker samen onze lunch gegeten en daarna kwamen alweer de andere kinderen die geen studiedag hadden.

 

Woensdag 31 mei
Wat een heerlijke zonnige dag om buiten te spelen! Eerst gezamenlijk geluncht, goed gedronken en natuurlijk de kinderen goed ingesmeerd toen konden ze lekker het veld op.
Het was zo warm dat we ervoor gekozen hebben om lekker waterspelletjes te spelen. We deden sponzenrace, beker estafette en uiteindelijk werd dit natuurlijk een groot watergevecht waarbij de begeleiding natuurlijk niet gespaard bleef. Tussendoor hebben we lekker veel ranja en water gedronken en daarna hebben we heerlijk genoten van een ijsje!

  

Donderdag 1 juni
Weer zo'n heerlijke dag om lekker buiten bezig te zijn! Na het eten van het fruit en het insmeren zijn we lekker aan de slag gegaan met de mediakaarten voor Acrogym.
Op het begin was dit nog even zoeken en aftasten voor de wat kleinere kinderen, maar na het zien van de mooie creaties bij de grote kinderen gingen ze helemaal los!
Er kwamen enorm leuke en creatieve dingen naar boven. Tussendoor eventjes bijkomen in de schaduw met een lekker glaasje ranja. Om vervolgens nog wat leuke bal spelletjes te spelen.
Omdat het weer het wederom toeliet, de dag afgesloten met een...... lekker ijsje :)

 

Vrijdag 2 juni
We hebben nog geen kinderen die op vrijdag bij ons komen spelen.
Wil jij graag een sportieve namiddag, kan je me contacteren via mail of telefoonnummer.

Hopelijk tot snel!

 
 



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach